وي اضافه کرد: در اين تفاهمنامه به موضوعات مختلف در حوزه ميراث فرهنگي از جمله آموزش، پژوهش و استرداد اشيا و اموال تاريخي ايران پرداخته ميشود.
وي با اشاره به جايگاه و موقعيت بينظير جمهوري اسلامي ايران در حوزه حفاظت و مرمت اشيا، اموال و اماکن فرهنگي و تاريخي افزود: همکاري با ايکروم ميتواند باعث ارتقاي سطح ايران در اين حوزه شود.
وي با اشاره به اهداف و رسالتهاي ايکروم خاطرنشان کرد: يکي از مهمترين موضوعاتي که در اين تفاهمنامه دنبال خواهد شد پيگيري ايجاد يک مرکز منطقهاي آموزشي است که با استقبال ايکروم رو به رو شده است.
در اين نشست خبري همچنين مديرکل مرکز بينالمللي مطالعه، حفظ و مرمت آثار تاريخي فرهنگي معروف به \"ايکروم\" با اشاره به اهداف و رسالتهاي اين مرکز گفت: ايکروم در سال 1959 ميلادي تاسيس شد که ابتدا اعضاي اين مرکز اندک بودند اما به مرور زمان اعضاي ايکروم افزايش يافت.
استفان دي کارو افزود: در حال حاضر ايکروم 133 عضو دارد که جمهوري اسلامي ايران يکي از مهمترين اعضاي اين مرکز است.
دي کارو يادآور شد: ايران از سال 1972 ميلادي به عضويت ايکروم درآمد و امسال چهلمين سال عضويت ايران در اين مرکز بينالمللي است.
وي افزود: در طي اين چهل سال 72 ايراني در دورههاي مختلف ايکروم شرکت کردهاند که هفت نفر از آنها مدرس بودند و در حال حاضر بيش از 10 سال است که يک ايراني عضو شوراي ايکروم است.
وي با اشاره به سابقه درخشان ايران در ايکروم اضافه کرد: توسعه همکاريها با ايران يکي از مهمترين برنامهها و سياستهاي ايکروم است.
استفان دي کارو در ادامه يادآور شد: موضوع استرداد اموال و اشياي تاريخي ايران يکي از مهمترين موضوعاتي است که با مسوولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين سفر پيگيري خواهد شد.
وي خاطرنشان کرد: اين موسسه اگر چه يک موسسه آموزشي نيست اما توانسته متخصصان جواني را تربيت کند.
وي به موضوع آموزش در ايکروم اشاره کرد و افزود: اين موسسه دورههاي آموزشي بسيار مناسبي برگزار کرده که مورد استقبال اعضا قرار گرفته است.
/108
انتهای پیام/